In 25 seconden:

Over ShaversClub:

ShaversClub is opgericht door grootverbruikers van scheermesjes, mannen dus. Waarom zijn scheermesjes zo duur?  Dit is de vraag van ons waarop het idee van Shaversclub is gebaseerd. Maar ook onze eigen zoektocht naar echt hoge kwaliteit mesjes bracht ons het idee zelf een nieuw scheermerk te beginnen. Een merk wat niet allerlei tussenschakels heeft die ook winst moeten maken, zoals een supermarkt, maar gewoon direct aan de gebruiker levert. Dit doen wij ook nog eens via een mooi online platform!

Een trots scheermerk:

Wij bieden onze eigen lijn scheermesjes aan tegen een ontzettend lage prijs. Wij leveren onze mesjes voor 7 of 10 euro per levering, afhankelijk van het model dat je kiest. Wij versturen onze mesjes ook nog eens gratis via de post naar je toe. Dit houdt in dat je niet thuis hoeft te zijn om een pakket in ontvangst te nemen maar dat je messen gewoon door de brievenbus komen, wanneer jij ze echt nodig hebt!

Waarom wij zo goedkoop zijn?

Wij focussen ons op online verkoop en zo goedkoop mogelijke promotie. Dit houdt in dat wij geen dure sporters sponsoren en wij hebben ook geen groothandels en winkels tussen ons (het merk) en het ShaversClub lid (jij) die een extra marge moeten pakken op de prijs. Hierdoor kunnen wij de prijs voor onze mesjes uitzonderlijk laag houden, terwijl ze wel van de hoogste kwaliteit zijn. Onze mesjes worden geproduceerd in Amerika, in een zeer moderne fabriek, met de laatste technieken en onder goede milieu en arbeidsomstandigheden.

Ik heb vragen, waar kan ik terecht?

Wij beantwoorden je vragen heel graag! Dus neem hier gerust contact met ons op!

Bekijk wellicht ook even de veelgestelde vragen, dat is nog sneller.