This browser is not supported.
Use Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge in version 80 or above

Ons Verhaal

Een revolutionair en eerlijk scheermerk.

shaving-razor-4

Een eerlijk & onafhankelijk gentleman's scheermerk

ShaversClub® is in 2013 opgericht vanuit een vraag die een paar mannen zichzelf stelde; Waarom zijn scheermesjes toch zo duur? Iedere man heeft het wel eens gedaan; Je wacht na het kopen van je boodschappen een eeuwigheid bij de servicebalie van je 'favoriete' supermarkt, om vervolgens tientallen euro's te moeten betalen voor een paar kleine mesjes.

Al jaren bezitten multinationals zo goed als alle mannelijke scheer- en cosmetica merken. Alle producten binnen je supermarkt schap worden geproduceerd door een handvol grote bedrijven. Zo worden matige kwaliteit producten verkocht tegen extreem hoge prijzen. Met ShaversClub is daar verandering in gekomen; de beste mesjes en scheerproducten, voor een eerlijke prijs. Online besteld & gratis thuisbezorgd.

ShaversClub Aarde

Zoals de bekende astronoom Carl Sagan in 1994 schreef: "De aarde is de enige planeet tot nu toe welke leven bevat. Of je het nu leuk vindt of niet. Dit onderschrijft de reden waarom we goed om moeten gaan met dat kleine blauwe stipje, het enige huis dat wij ooit hebben gekend."

De toekomst van onze kinderen ligt ook hier op deze aarde. Daarom zijn wij zo gepassioneerd over onze impact op deze aarde en willen graag dat die positief is.

ShaversClub doet er dan ook alles aan om onze producten zo milieuvriendelijk te produceren. Plastic blisterverpakkingen zoals je die in de supermarkt ziet? Dit zal je bij ons niet tegenkomen. Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton, en voor iedere boom die wordt omgekapt voor deze verpakkingen wordt er minimaal één boom terug geplant. Zo zijn onze verpakkingen dus 100% duurzaam.

Onze scheermesjes worden 100% gerecycled wanneer je ze bij het restafval gooit. Deze worden namelijk met alle liefde door de afvalverwerkingsbedrijven met sterke magneten tussen het afval gevist en omgesmolten om weer nieuwe producten van te maken, RVS is namelijk best duur. Terug sturen in een recycle envelop is dus helemaal niet nodig en juist nadelig; dat is weer een extra busje op de weg.

Onze cosmetische producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en worden geproduceerd in Nederland. Een land met zeer strikte milieu eisen. De verpakkingen zijn ook 100% te recyclen.

Hoe graag wij het ook willen: Vooralsnog kunnen wij onze scheermesjes nog niet op Mars verkopen.. Die verzendkosten zijn nét iets te hoog en nog belangrijker; er woont nog niemand. Daarom kiezen wij ervoor om de aarde zo min mogelijk te vervuilen.

ShaversClub Nederland

17 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde. Met zo'n mooie cultuur, gelukkige mensen, welvaart en stroopwafels. Dat is toch uniek?

Je leest het al, wij houden van Nederland. Wij houden zoveel van Nederland dat wij ervoor hebben gekozen om al onze cosmetische producten zoals onze scheerzeep, scheercrème en after shave hier in Nederland te produceren.

Dit betekent dat wij er zeker van zijn dat er geen sprake is van kinderarbeid bij het maken van onze producten. Ook hebben wij grip op de milieu impact van onze productie en kunnen wij deze zo klein mogelijk maken.

Kwaliteit is altijd de eerste prioriteit geweest van ShaversClub. Door op een moderne en energiezuinige manier in Nederland te produceren kunnen wij de allerhoogste kwaliteit garanderen. Want zeg nou zelf, wat gaat er boven Nederlandse kwaliteit?

Cosmetische producten uit de supermarkt komen veelal uit het verre oosten en lage lonen landen. Daar worden de mensen in Nederland echt niet beter van.

Wat onze leden zeggen.

Op basis van 865 onafhankelijke beoordelingen, beveelt 0% van onze klanten ShaversClub aan!

Bekijk alle reviews
 • feedback
  company
 • Echte klantfeedback

 • feedback
  company
 • Geverifiëerde gegevens

Inloggen

Nog geen Lid? Maak een account aan.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Account aanmaken

Heb je al een account?

Hoe vaak scheer je je?

Wij kunnen onze periodiek aan je versturen, zodat je nooit zonder zit.

Je blijft altijd in controle; pas je service aan of
pauzeer in je account waneer je wilt.

 • Meest gekozen!
  Elke 1 - 3 dagen

  Iedere maand 4 cartridges geleverd per nalevering elke maand

 • Elke 4 - 7 dagen

  Iedere 2 maanden 4 cartridges geleverd per nalevering elke 2 maanden

 • Af en toe

  Iedere 3 maanden 4 cartridges geleverd per nalevering elke 3 maanden

 • Hoe vaak scheer je je?

 • Jouw gegevens

 • Welkom bij de club!

Jouw selectie

Verwijderen Verder winkelen
Wat klanten zeggen over ShaversClub
Bekijk alle reviews

Hoe vaak scheer je je?

Je blijft altijd in controle; pas je service aan of
pauzeer in je account waneer je wilt.

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid

 1. Op alle offertes, bestellingen en overeenkomsten die tussen Besteller en ShaversClub B.V. onder de handelsnaam “SHAVERSCLUB” tot stand komen, zijn uitsluitend deze algemene voorwaarden van toepassing.
 2. Op afwijkende en/of aanvullende bedingen kan door de Besteller slechts een beroep worden gedaan indien en voor zover deze door ShaversClub uitdrukkelijk zijn aanvaard.
 3. De Besteller met wie eenmaal op de deze voorwaarden is gecontracteerd, aanvaardt de toepasselijkheid van deze voorwaarden op latere overeenkomsten tussen hem en ShaversClub.
  1. Totstandkoming overeenkomst
   1. Tussen ShaversClub en Besteller komt een koopovereenkomst tot stand op het moment dat de Besteller een aanbieding van ShaversClub accepteert middels het volledig en correct invullen van het door ShaversClub beschikbaar gemaakte formulier.
  2. Prijs
   1. ShaversClub behoudt zich het recht voor om de prijzen van de door haar in servicevorm aangeboden producten tijdens de looptijd van de service te wijzigen, waarbij ShaversClub Besteller uiterlijk 14 dagen van tevoren zal informeren en Besteller de mogelijkheid heeft om de service op ieder moment van de dag (24/7) op te zeggen zonder dat Besteller enige vergoeding verschuldigd is voor niet geleverde producten.
   2. Actiecodes en giftcards hebben de geldigheidsduur die door ShaversClub wordt vermeld bij uitgifte.
   3. Acties en aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
   4. ShaversClub vrienden – kortingscodes mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
   5. Commerciële doeleinden: Het is in geen geval toegestaan om de Shaversclub merknaam en alle mogelijk combinaties van misspells te gebruiken binnen url combinaties om daarmee verkeer aan te trekken dat ingezet wordt om de vrienden – kortingscode te verspreiden.
   6. Doel van uitgifte: De vrienden – kortingscode is bedoeld om nieuwe betalende klanten te verwerven (via persoonlijke social media kanalen, email, mond tot mond) Het aanbieden van de vrienden – kortingscode buiten de persoonlijke kanalen (commerciële kanalen) is in geen geval toegestaan.
   7. Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de vrienden -kortingscodes wordt ontzegd. Shaversclub behoudt zich het recht om de verkregen korting en het opgebouwde tegoed met terugwerkende kracht te verrekenen.
  3. Betaling
   1. Voor de betaling kan Besteller uitsluitend gebruik maken van de door ShaversClub aangeboden betalingsmogelijkheden.
   2. Bij het gebruik van een betalingslink die door ShaversClub voor automatische incasso wordt toegestuurd aan Besteller, geeft Besteller ShaversClub toestemming om ook toekomstige betalingen van het betreffende rekeningnummer te innen.
   3. Betaling vindt plaats uiterlijk binnen 14 dagen nadat een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Periodieke betaling vindt plaats voorafgaand aan elke serviceperiode.
   4. Bij niet tijdige betaling, bijvoorbeeld door stornering van de afgeschreven bedragen of wegens ontoereikend saldo op de betreffende rekening, wordt een bedrag van EUR 2,50 aan kosten in rekening gebracht, indien 2 nieuwe pogingen tot incassering niet zijn voldaan.
   5. Indien de betaling na de eerste herinnering niet binnen de daarin gestelde termijn plaatsvindt, is ShaversClub gerechtigd de service eenzijdig per direct te beëindigen, onverminderd het recht op schadevergoeding en het recht om achterstallige betalingen te innen en de bijbehorende incassokosten op Besteller te verhalen.
   6. De producten blijven in eigendom van ShaversClub totdat Besteller de producten heeft betaald.
   7. Betalingsherinneringen worden door ShaversClub uitsluitend elektronisch verstuurd.
   8. Shaversclub biedt de Besteller de optie tot achteraf betalen bij het aanschaffen van de startset. Om hier gebruik van te kunnen maken, moet de Besteller een verzoek mailen naar info@shaversclub.nl. Besteller dient dan 50% bij de aankoop te betalen en 50% bij levering. Shaversclub brengt €3,00 extra in rekening voor het opdelen van de betaling. * Alleen geldig bij de aankoop van een startset.
  4. Levering, levertijd en uitvoering
   1. Levering geschiedt op kosten van ShaversClub op het bij de bestelling opgegeven adres.
   2. De Besteller (d.w.z. de persoon aan wie de zending wordt verzonden) zal de declarant en importeur zijn in het land waarvoor de zending bestemd is.
   3. Bestellingen worden afgeleverd binnen drie tot vijf werkdagen na bestelling waarbij bezorging alleen mogelijk is op dagen waarop PostNL in het betreffende gebied bezorgt. ShaversClub biedt geen mogelijkheid tot afhalen.
   4. Besteller is verantwoordelijk voor het up to date houden van contactgegevens inclusief bezorgadres. Indien een bestelling niet aankomt omdat de contactgegevens niet juist zijn ingevuld, zal ShaversClub de bestelling binnen drie tot vijf dagen na ontvangst van het juiste adres opnieuw verzenden en de verzendkosten in rekening brengen.
  5. Herroeping
   1. Bij de aankoop van producten heeft Besteller de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen gedurende 14 dagen te ontbinden. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling.
   2. Tijdens de bedenktijd zal Besteller zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Besteller zal de producten slechts uitpakken voor zover dat nodig is om te beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien de klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ShaversClub retourneren conform de door ShaversClub gegeven instructies.
   3. De startset kan worden geretourneerd aan het volgende adres: ShaversClub, Hallseweg 21, 6964AJ, Hall, Nederland
   4. De kosten van retournering komen voor rekening van Besteller.
   5. Indien Besteller de producten reeds betaald heeft, zal ShaversClub de betaling binnen 14 dagen nadat het product retour is ontvangen, aan Besteller terugbetalen.
  6. Gegevensbescherming
   1. De door Besteller aan ShaversClub verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om de bestelling uit te voeren, conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie, zie onze Privacy Policy.
  7. Garantie en aansprakelijkheid
   1. ShaversClub garandeert slechts dat de door haar geleverde producten geschikt zijn voor het doel waarvoor zij op grond van de door ShaversClub verstrekte informatie bestemd zijn en garandeert dat de producten voldoen aan de eventuele wettelijke verplichtingen en andere overheidsvoorschriften die gelden voor dat gebruiksdoel.
   2. ShaversClub garandeert dat de door haar geleverde producten en diensten worden geproduceerd respectievelijk geleverd met respect voor mens en milieu, zonder gebruikmaking van kinderarbeid.
  8. Wijzigingen
   1. ShaversClub behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen, waarbij klanten hierover geïnformeerd zullen worden per email. Het verdient aanbeveling om deze algemene voorwaarden regelmatig te raadplegen.
  9. Ontbinding
   1. Indien de Besteller zijn verplichtingen onder deze overeenkomst niet nakomt dan heeft ShaversClub de keuze om: a. de Besteller de gelegenheid te geven om binnen een door ShaversClub gestelde termijn alsnog aan zijn verplichtingen te voldoen; b. de overeenkomst zonder voorafgaande waarschuwing geheel of gedeeltelijk te ontbinden; ShaversClub behoudt zich te allen tijde het recht voor om naast ontbinding van de overeenkomst, ook volledige vergoeding van alle schade en kosten op Besteller te verhalen.
   2. Besteller heeft ten alle tijden de optie om via shaversclub.nl/my-account de leveringsservice stop te zetten. Op dag van vernieuwing is een pauzering tevens mogelijk, echter kan de vernieuwing van die respectievelijke dag niet stop gezet worden.
  10. Geschillen en toepasselijk recht
   1. Op alle verbintenissen tussen ShaversClub en de Besteller is Nederlands recht van toepassing.

 

Dat was een hele klus, de Algemene Voorwaarden doorlezen. Mocht je dus vragen hebben hierover, neem dan even contact met ons op!